“Зоряні імперії: Фронтир”. Відеоогляд від Анни та Єгора

 


🪐Сьогодні настроєм свого ігрового вечора ділиться мама Анна з сином Єгором. Єгор обрав свою улюблену карткову гру “Зоряні імперії: Фронтир”. Ця настолка схожа на комп’ютерну гру за своєю тематикою, настроєм та підходом. 

Зоряні імперії - це цікава гра про космічні пригоди та бої. Підійде для підлітків, які люблять змагатися, перемагати та сперечатися.

Кожен хід у грі - це атака на противника. Кожен гравець починає партію з 50-ма очками впливу. Завдання кожного гравця позбавити супротивника очок впливу – той гравець, який втратить всі очки, вважається переможеним.  

Гра пропонує безліч змагальних режимів, командні, кооперативні та соло-режим. У комплекті великі карти пригод, карти розвідників, дослідників, штурмовиків і велика торгова колода. Багато карт дозволяють копіювати союзні властивості розіграних карт, а це значить, що гравці тепер будуть ще більше зосереджені на добірці кораблів і баз однієї фракції.

На кожній карті купа інформації, яку важливо швидко сприймати та аналізувати. Лише правила гри на 20 сторінках! Тож, якщо ви хочете відволікти підлітка від Тік-Току чи комп’ютерних “Танчиків”, то подібна гра стане вам у пригоді. 

🟪Проєкт “Сучасний онлайн формат креативного простору “Крила", який реалізується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" та отримав підтримку від Програми USAID «Мріємо та діємо», яка виконується IREX in Ukraine

Немає коментарів

На платформі Blogger.