💪Поповнюємо ігротеку нашої команди!

 


В нашій Білозерці ми мали вже широкий набір різних настолок - “Аліяс”, “Уява”, “Хто я?”, “Scrabble”, “Dixit” та багато інших. Всі їх ми використовували в своєму Креативному просторі “Крила” для роботи з молоддю. З теплом згадуємо і щоденні зустрічі, і справжні турніри зі “Скраблу”. А ще ділилися іграми зі шкільними класами та дружніми компаніями для самостійного дозвілля.


Наразі випробовуємо онлайн формати та шукаємо безпечні місця для ігор. Про це читайте більше на фейсбук сторінці @Креативний простір “Крила”. Тож, наша психологиня та вже досвідчена менеджерка проєктів Діброва Ліда отримала посилку з іграми, вивчає правила та готується до інтеграції їх до наших заходів. Обрали цікавенні ігри!


♠“Краща версія себе”

Ця гра дасть змогу підліткам, отримати слова підтримки чи сформувати питання для рефлексії, що точно підвищить їх впевненість. 150 карток, які будуть мотивувати діяти, змінюватися в кращу сторону та утримувати позитивний настрій, попри труднощі. 


♣«Психосоматика»

Ці метафоричні картки ще чекають на випробування у компанії жіночого клубу #ЩасливаЯ. Хвороба може бути підказкою до розуміння свого емоційного стану та стану свого здоров'я. Гра допоможе не заплутатися в безлічі психосоматичних міфів і підходів та сформувати чіткий алгоритм, що містить у собі всі основні теорії психосоматики.


♥“Мемка мімка”

Певно це більше навчальний посібник у ігровій обгортці. Тут зібрані яскраві картки з емоціями та підібрані вісім варіантів правил, але точно можна вигадати і інші варіації використання. Гра значно розширить розуміння емоцій одне одного, що є необхідним у підлітковому віці для прокачування soft skills. 


♦“Уява”

Гра розвиває фантазію, спостережливість та асоціації. Треба пояснити зображення на картці за допомогою асоціацій, що додатково розширює словниковий запас. 


🙏Зацікавилися? Тоді до зустрічі на спільних ігрових вечорах! За їх анонсами слідкуйте на нашій сторінці.


🟪Проєкт “Сучасний онлайн формат креативного простору “Крила”, який реалізується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" та отримав підтримку від Програми USAID «Мріємо та діємо», яка виконується IREX in Ukraine


Немає коментарів

На платформі Blogger.