🌳🌳🌳Запрошуємо в “Зачарований ліс”! Відеоогляд настолки від Петренка Артема



🌳Це вже не типова карткова гра! Тут все набагато цікавіше. Гравці мають пройти лабіринт, який самі і будуть будувати, щоб дістатися іншої сторони лісу. Може грати від двох до чотирьох гравців.

🌳Ігрове поле виготовлене з дерева та вкрите клітинками - їх всього 81. На початку гравці беруть кольорові фішки магів і розмішують їх на середньому квадраті крайньої сторони поля, у кожного гравця своя сторона квадрата. Також гравець отримує “дерева” - дерев’яні перегородки, з яких і буде будуватися лабіринт.

🌳Гравці ходять по черзі пересуваючи свою фішку на один крок вперед/назад/вправо/вліво, по діагоналі не можна. Замість цього кроку гравець може виставити перегородку, щоб вона закривала дві клітинки і перешкоджала швидкому руху суперника до перемоги. Перегородки перестрибнути не можна, тільки обійти. Перегородки можна ставити лише так, щоб був прохід!

🌳Перемагає маг, який перший дійде до однієї з клітинок крайньої лінії протилежної сторони ігрового поля. Гра дуже проста та цікава. Підійде для дітей з 7 років.

🌳Дивіться відеоогляд від нашого вже досвідченого гравця Артема та його мами!

🟪Проєкт “Сучасний онлайн формат креативного простору “Крила", який реалізується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" та отримав підтримку від Програми USAID «Мріємо та діємо», яка виконується IREX in Ukraine

Немає коментарів

На платформі Blogger.