Відеооглад гри "Мемка" від Аліси Погрібної


 😊Як ви розвиваєте пам’ять? Ми за допомогою настільних ігор 


🔸Цікавим варіантом є настолка “Мемка Мімка”. В коробці вас чекає 8 різноманітних варіантів гри для розвитку пам’яті, емоційного інтелекту, комунікативних навичок, акторських здібностей та фантазії. В коробці вас чекає картки “емоції, “смайли”, “жести”, правила для восьми ігор, підказки та багато іншого.


🔸Найпростіша гра “Мемка”. Потрібно відібрати карти з емоціями, скласти їх у чотири ряди та по черзі перевертати по 2 картки. Якщо емоції співпадуть, то гравець забирає картки. Якщо на двох відкритих картах зображені різні емоції, то карти знову повертаються сорочкою догори.



🔸Якщо думаєте, що гра дуже просто, то не в цій версії. Бо кожна емоція представлена чотирма різними особами - чоловіком, жінкою, дівчинкою та хлопчиком. І потрібно швидко зорієнтуватися чим презирство відрізняється від огиди, сум від сорому, а здивування від радості.


🔸Виграє той, хто назбирає найбільше карток за гру! 

🟪Проєкт “Сучасний онлайн формат креативного простору “Крила", який реалізується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" та отримав підтримку від Програми USAID «Мріємо та діємо», яка виконується IREX in Ukraine


Немає коментарів

На платформі Blogger.