🐟Ще одна цікава настільна гра для найменших. І знову про риболовлю.




👧Про свою улюблену гру “5 маленьких рибок” розповідає маленька Поліна. Для перестраховки та вашого кращого розуміння додаємо субтитри та опис 😄. В комплект гри входять: 5 телескопічних рибок, дві вудки, із кольоровими хвостиками і 36 карток у вигляді латаття. Наявність двох вудок не означає, що гравців може бути лише двоє, грати може до 10 гравців по черзі використовуючи рибальське спорядження. 


Для початку потрібно поставити рибок ховаючи хвостики у центрі столу чи ігрового простору на підлозі. Навколо рибок розкладаємо латаття зеленою стороною догори. Потім гравці по черзі беруть картки.

🟪 Якщо випала рибка, учасник ловить вудкою будь-яку рибку, звіряє її колір із зображенням на картці і, якщо колір збігся,  залишає собі.

🟪 Якщо трапилася райдужна рибка, гравець ловить і забирає собі рибку, хоч би якого вона кольору.

🟪 Якщо випала жаба, потрібно повернути в ставок одну з уже спійманих рибок.


🏆Перемагає рибалка, який упіймав найбільше рибок. Під час гри діти вивчають кольори, тренують дрібну моторику та вчаться взаємодіяти з друзями! 


🟪Проєкт “Сучасний онлайн формат креативного простору “Крила", який реалізується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" та отримав підтримку від Програми USAID «Мріємо та діємо», яка виконується IREX in Ukraine


Немає коментарів

На платформі Blogger.