Чи любите ви настолки так, як любимо їх ми?


🧩Відвідувачі тренінгів в Музиківській філії Креативного простору "Крила" вже добре знайомі з трьома виданнями цікавезної гри “Кортекс”, яка допомагає додати в молодіжні зустрічі азарту та запалу. Також вже молодь чудово грає в гру “Хто я?” - підбирають влучні питання та швидко вгадують карту.
💁‍♀️Тож цього разу вирішили познайомитися з більшою кількістю варіантів ігор та запросили Людмилу Погрібну, велику поціновувачку такого дозвілля. Людмила прийшла з великою сумкою різних настолок. За короткий строк встигли познайомитися та пограти лише в три з великого арсеналу.

🆗“Дінг Дінг” - весела гра з яскравими картами та дзвіночком. Підійде як для найменших, так і для підлітків. Головний навик необхідний учасникам - вміти рахувати до п’яти. Весела та динамічна гра, в якій необхідно швидко рахувати яскравих звіряток на картах. Нарахував п’ять - дзвони у дзвіночок та забирай усі карти. Подзвонив, а відповідної кількості звірят немає, то маєш платити штраф кожному гравцю-математику.
🆗“Тако Сир Коза Сир Піці” - трошки травматична гра, яка ідеально підійде для активної кампанії. Найголовніше запам’ятати назву, бо саме з цією послідовністю кожен учасник по черзі кладе карти на стіл. Коли слово та карта співпадають, гравці якнайшвидше мають накрити її рукою. Цей процес дуже швидкий та емоційний, тож часто “накривання” стає “лясканням” та “гупанням” по руках гравців. Особливо, якщо в гру входять спеціальні карти - Бабак, Горила чи Нарвал, які вимагають спеціальних рухів. Сміх та радісні крики гарантовані.
🆗Балансир “Starport” здається набагато спокійнішим за попередні ігри. Гра вимагає уваги, зосередженості, точності та спокою. Адже потрібно ставити фішки так, щоб не завалити рухливу основу. Грати може до 4 гравців. Важливо вести підрахунок балів та знайти спокійне місце з рівною та стійкою поверхнею.
🙃В світі ще безліч ігор, які вчать, розвивають та підштовхують до творчого розвитку! Головне знайти свою улюблену та найкращих друзів, з якими приємно провести час за спілкуванням та грою.
🟦Проєкт “Життєво необхідні знання - в КРИЛАх” реалізовується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" за підтримки Isar Ednanniaу межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується #ІСАР #Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Немає коментарів

На платформі Blogger.